Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: متاسفانه تاکنون برنامه‌های توسعه رویکرد تربیتی نداشتند و دانشگاه‌ها و مدارس را مانند بنگاه دیده شده‌اند. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمیله علم الهدی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و مولف کتاب نظریه اسلامی رشد در نشست رونمایی این کتاب که امروز در این دانشگاه برگزار شد، درباره کتابی که نوشته شده است گفت: سالهاست بحث انقلاب فرهنگی را امام (ره) شروع کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام قبل از آنکه انقلاب سیاسی کنند یک انقلاب فرهنگی آورده و مردم را پای مبارزه و انقلاب سباسی آوردند.

وی افزود: الان که در چهلمین سال این دوره از انقلاب فرهنگی هستیم ، نمی‌شود تشکر نکرد از اقدامات انجام شده، ولی جای کار هنوز هست. رهبری سند تحول در علوم انسانی را مطرح کردند، ولی متاسفانه تا کنون برنامه‌های توسعه رویکرد اقتصادی دارند نه تربیتی.ما دانشگاه‌ها و مدارس را در چارچوب و قواعد دولت محور قرار دادیم و دانشگاه‌ها و مدارس به مثابه بنگاه دیده شد نه اداره. در واقع به دنبال این هستیم که دانشگاه و مدرسه را بنگاهی ببینیم. در ایران سوابق بسیار درخشان و تجربه‌های موفق و طولانی مدتی داریم، ولی از نظر دانش تربیت کاری نکرده ایم. اینکه تعلیم و تربیت را مختص به ۴ یا ۵ رشته کرده ایم کار درستی نیست.

علم الهدی اضافه کرد: دو انتقاد به جمهوری اسلامی وارد است یکی اینکه چرا تعلیم و تربیت را اقتصادی کرده اند؟ ۶ برنامه توسعه در کشور ما بر مبنای اقتصاد صنعتی آمده نه زیست بومی. دومین انتقاد این است که ما در علم دینی مباحث حاشیه‌ای را بیشتر از اصل تولید این علوم داریم.

عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: به فاصله ۸۴ تا ۸۶ مطالعات تعلیم و تربیت اسلامی را با کمک حکمت متعالیه انجام دادیم و همانجا من عرض کردم این انسانی که اینجا آمده است انسان خیالی است و خیلی از طبقات انسانی در آن دیده نمی‌شود. آنجا نظریه رشد را مطرح کردیم و به دلایل متعددی که وجود داشت امکان این کار نبود. در سال ۹۱ مخبر دزفولی برای تکمیل سند تحول در علوم انسانی تحت عنوان تببین مبانی تحدید منابع رشد انسان قراردادی بست و حدود دوسال مطالعه اولیه آن شکل گرفت و دستاورد‌های خوبی از جمله مجموعه مقالات و دو کتاب داشت. با ۲۵ نفر از صاحبنظران مصاحبه کردیم. هیچ کتابی در حوزه رشد انسان نبود که نوشته شده باشد و ما مطالعه نکرده باشیم. این کتاب بخش نهایی این تحقیقات و مطالعات ما است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جمیله علم الهدی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تعلیم و تربیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۶۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: ۲۵ هزار نیروی جدید در دور دوم استخدامی‌ها که به زودی اعلام خواهد شد، جذب این وزارت می‌شوند.

بهرام بنده یزدانی روز شنبه در آیین آغاز کار ساخت مجتمع آموزشی بیمارستان خاتم الانبیای شهرستان شیروان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: متاسفانه در دوره های پیش سهمیه مناسبی برای استخدامی نیروهای بهداشت و درمان در نظر گرفته نشد و این بخش با مشکل مواجه بود.

وی افزود: رایزنی‌ها برای استخدام جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حال انجام است تا سهمیه مناسبی برای تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی باشد.

معاون مرکز هماهنگی امور اقتصادی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی بیان کرد: مسیر قانونی تبدیل وضعیت ایثارگران، ۹۰۰ نفر در سال گذشته را شامل شد و این خود کمک بزرگی به امنیت شغلی کارکنان و وضعیت کیفی شاخص های استخدامی منابع انسانی کرد.

وی اضافه کرد: رایزنی های لازم برای استفاده از این ظرفیت جدید استخدامی که به زودی اعلام رسمی می شود در مدیریت منابع انسانی وزارتخانه در حال انجام است.

بنده یزدانی در ادامه اضافه کرد: هزینه های کلانی در بحث خرید تجهیزات و اقلام بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم انجام شده که اختصاص هفت میلیون و ۳۰۰ هزار یورو تجهیزات به خراسان شمالی از این موارد است.

وی افزود: اعتبارهای بیشتری برای بخش درمان خراسان شمالی در دور سوم سفرهای مسئولان وزارتخانه به این استان اختصاص می‌یابد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • معلمی سنگین‌ترین مسوولیت عالم است
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • ساخت ربات چینی با سرعت و دقت انسانی
  • شناسایی معلمان نمونه ‌از برنامه‌های ‌مجموعه تعلیم و تربیت کشور است
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • اختصاص ۷۵ میلیاردتومان برای خرید تجهیزات مدارس لرستان