Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌ گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام والمسلمین سعید رضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در مراسم رونمایی از کتاب نظریه اسلامی رشد انسان که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: هدف گذاری گام دوم به حوزه تعلیم و تربیت توجه دارد و خودسازی، جامعه پردازی و تمدن نوین اسلامی هدف اصلی گام دوم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام عاملی درباره این اهداف گفت: برای شکل گیری دولت اسلامی باید گام‌های متعددی برداشته شود و اگر می‌خواهیم در مسیر کیفی و خودسازی گام برداریم محوری‌ترین موضوع تعلیم و تربیت است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این کتاب دارای ۱۰ فصل و موضوع رشد است، اظهار کرد: این کتاب به پیوند انسان با هستی و طبیعت پرداخته است و نگاه ساختارگرایانه کتاب نشانگر نظم موجود در عالم هستی است، این کتاب بنیان نظری قوی برای حوزه تعلیم و تربیت است.

حجت الاسلام عاملی افزود: استفاده نکردن از علوم جهانی فرض اشتباهی است و اگر به جدا شدن مطالعات انسانی از دین توجه نداشته باشیم تعلیم و تربیت به موضوعی کاریکاتوری تبدیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: تربیت دینی در مدارس محقق نشده است/ در حوزه تعلیم و تربیت نقش اساسی داریم

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به هزینه خسارات اجتماعی دولت امریکا گفت: کشوری که از برابری جنسیتی صحبت می‌کند ۴۱۰ میلیارد دلار از بودجه خود را صرف جبران خسارات اجتماعی کرده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره شبیه سازی هستی گفت: در دنیای غرب به دین توجه می‌شود و کتاب فرهنگ بی ایمانی پر فروش‌ترین کتاب غرب شده است، کلینتون در تبلیغاتش از سکولار شدن فرهنگ آمریکا شکایت کرد و این کتاب را به عنوان منبع خود قرار داد.

وی تصریح کرد: بنیان دین بر پایه علم است در تعلیم و تربیت انسان، ارتباطات فرهنگی و قومی موضوع اساسی هستند.

حجت الاسلام عاملی با اشاره به مزاحمت اجتماعی بیان کرد: بر اساس قانون برای مزاحمان باید مجازات در نظر گرفت در ایران مزاحمت مردان برای خانم‌ها مجازات ندارد و این اشتباه است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: ازبین رفتن مزاحمت‌ها به تعلیم و تربیت احتیاج دارد؛ رعایت اخلاق اجتماعی تنها مختص به دولت نیست بلکه مردم هم باید به این موضوع توجه داشته باشند.

وی گفت: در مجلس ۱۲ هزار قانون وجود دارد، اما افراد باید در برابر عوامل بیرونی همچون فضای مجازی و ماهواره ایستادگی کنند؛ راه حل‌هایی که برای اصلاح فرهنگ جامعه مطرح می‌شود.

انتهای پیام/

اظهارات حجت الاسلام عاملی در مراسم رونمایی از کتاب نظریه اسلامی رشد انسان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۴۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا در نشست خانه گفتگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیادهای معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

کد خبر 6091165

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده
  • آزمون دانشگاه فرهنگیان مجزا برگزار می‌شود
  • مجزا برگزار شدن آزمون دانشگاه فرهنگیان از سال آینده
  • تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»